skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

Een inbouwkast staat synoniem voor onze Inzetkast. Met onze inbouwkast in uw trapkast verdubbelen wij uw opbergruimte in een handomdraai!

Inbouwkast

Waarom een inbouwkast in uw trapkast?

Veel mensen weten niet wat ze met de ruimte in hun trapkast aan moeten. Er is vaak veel ruimte in een trapkast, maar er wordt nauwelijks gebruik van gemaakt. Met onze inbouwkast hebben wij voor u de ideale oplossing. Zo creëert u extra ruimte voor het opbergen van uw voorraad, zonder dat er leefruimte verloren gaat. Doordat onze inbouwkast wordt geplaatst op een zogenaamde ‘kogeltaatslager’, draait de kast verbazingwekkend soepel en zweeft de kast los over uw vloer.

Een inbouwkast in uw trapkast voor €290!

De ideale oplossing voor de loze ruimte in uw trapkast
Onze inbouwkast past in elke trapkast
De inbouwkast in uw trapkast wordt in de breedte op maat gemaakt
De inbouwkast wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd

Werkwijze bij een inbouwkast

Met onze inbouwkast kunnen wij elke vierkante meter ruimte benutten. Deze kasten zijn gemaakt van stevig hout en gevat in een stalen frame, waardoor de kast niet door kan gaan zakken of schranken. Dit gebeurt zelfs niet bij zijn maximale belading van 75 kilo. De inbouwkast wordt geplaatst in de deuropening van uw trapkast. Dit is een ijzersterke constructie! Met de Inzetkast kunnen we de ongebruikte ruimte tussen uw trapkast en de kastdeur opvullen met extra opbergruimte. Op het bestelformulier kunt u de maten opgeven van uw kozijn, zodat wij de Inzetkast op maat kunnen maken. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust even contact op en we vinden met u samen de geschikte oplossing voor uw situatie.

Zie hieronder een voorbeeld van onze inbouwkast.

Back To Top