skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

De Inzetkast verdubbelt de opbergruimte in iedere trapkast. Het is een draaibare kast in een stalen frame, die in uw deuropening of kozijn geplaatst kan worden. Iedereen kan zijn opbergruimte verdubbelen.

Inzetkast

Verdubbel de opbergruimte in uw huidige trapkast

De Inzetkast is een stevige houten kast, gevat in een stalen frame, waardoor deze kast niet zal gaan doorzakken of schranken, zelfs niet bij zijn maximale belading van 75 kilo. De Inzetkast wordt geplaatst op een kogeltaatslager, waardoor de kast verbazend soepel draait. Daarnaast draait de kast vrij van de vloer, alsof hij over uw vloer zweeft. De kast is ontworpen om de ongebruikte ruimte tussen uw kast en de kastdeur ‘op te vullen’. Dat betekent dat u geen extra kasten hoeft te plaatsen en dat er dus geen leefruimte verloren gaat, maar dat loze ruimte opbergruimte wordt!

De voordelen op een rij

De ideale oplossing voor als u te weinig bergruimte heeft
De Inzetkast past in elke trapkast
Door het stalen frame zal de kast niet doorhangen
Kan tot 75 kilo worden belast
De Inzetkast wordt gratis gemonteerd en geleverd

Een Inzetkast slechts voor €290!

De Inzetkast past in elke soort trapkast

Het succes van de Inzetkast bewijst zich al meer dan 30 jaar lang. De Inzetkast wordt in het kozijn van uw bestaande trapkast geplaatst en niet aan uw deur. Een uitgekiende constructie: u doet uw kastdeur open en kijkt dan tegen een mooi afgewerkte Inzetkast aan, voorzien van een aantal legplanken. Daarachter bevindt zich uw oorspronkelijke kast. Wij zorgen ervoor dat de kast voor u in de breedte op maat wordt gemaakt. Bij de hoogte doen wij dit tot een hoogte van 2 meter.

Levering

Voor Nederland is de gemiddelde levertijd tussen de 6 en 8 weken. In de week voor levering zal er met u contact worden opgenomen om een afspraak te maken. Deze afspraak wordt altijd in overleg gepland! Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Montage

De Inzetkast wordt bij u thuis ter plekke gratis gemonteerd in uw eigen trapkast. Van te voren wordt de Inzetkast voor u op maat gemaakt. De kast wordt geplaatst in de deuropening of het kozijn van uw bestaande kast en dus niet aan uw deur. De montage zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Back To Top