skip to Main Content

Een opgeruimde kledingkast, dat wil toch iedereen!

Het is een bekend probleem. De kledingkast raakt overvol en dus hangen we onze kleren maar over een stoel. Of nog erger, ze belanden op de grond. Hoewel je geen ruimte hebt voor een extra kledingkast, hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Met onze kledingkasten in combinatie met een Inzetkast bieden wij de ideale oplossing. Wij maken volledige kastenwanden voor uw slaapkamer, die altijd op maat gemaakt wordt. Daarbij zijn er altijd nog verschillende andere mogelijkheden om de ruimte in uw slaapkamer optimaal te benutten. Hierover denken wij graag met u mee. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan even contact op. Voor meer informatie en een offerteaanvraag, kunt u terecht op de pagina van de slaapkamerkast.

De voordelen op een rij!

De ideale oplossing voor als u te weinig opbergruimte in uw kledingkast heeft
Ons kastsysteem past in vrijwel elke slaapkamer
Uw kledingkast wordt op maat gemaakt
Leverbaar in 400 combinaties

Werkwijze bij een kledingkast

Kiest u voor een kledingkast in combinatie met een Inzetkast, dan wordt deze op maat gemaakt. Heeft u schuine daken, houten balken of geen ruimte voor een standaard bouwpakket? Wij garanderen een oplossing met 100% klanttevredenheid. Standaard kledingkasten in de vorm van een hang- of legkast zijn veelal 50 of 60 cm diep. Deze diepte is nodig voor de hangkleding. Echter, voor het wegleggen van stapeltjes gevouwen kleding is het weer net te diep, waardoor deze kleding achter elkaar komt te liggen. Dat is niet praktisch, niet overzichtelijk en al helemaal niet handig. Door het slim toevoegen van onze Inzetkast houdt u optimaal overzicht en orde in uw kledingkast. De Inzetkast kan zowel in een kast met een draaideur als een schuifdeur worden geplaatst. De Inzetkast wordt aan de binnenkant gemonteerd en draait naar buiten toe open. Dit is een ijzersterke constructie die tot wel 75 kilo kan worden belast.

De kledingkasten zijn leverbaar in 400 combinaties, waarbij spiegels, motieven en kleuren aangepast kunnen worden. Standaard worden onze kasten in het wit geleverd. Heeft u echter een andere voorkeur of wilt u uw kast verder verfijnen met luxe accessoires en/of verlichting? Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor even contact op.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een kledingkast in combinatie met Inzetkast.

Back To Top