skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

De knieschotkast is een graag geziene kast op de zolder. De ruimte in de knieschotkast is echter lang niet altijd even praktisch. Heeft u een knieschotkast op uw zolder en weet u niet goed wat u met deze ruimte aan moet? Dan is het toepassen van een Inzetkast misschien ook voor u de ideale oplossing.

Knieschotkast

Waarom een Inzetkast in uw knieschotkast?

De Inzetkast is ook toepasbaar op zolderverdiepingen, onder de schuinte van uw dak. Ook bij een schuine zijwand van een dakkapel wordt de ruimte zo optimaal benut. De hoogte van onze Inzetkast wordt voor u persoonlijk op maat gemaakt, zodat ook onder de dakbalk een draaibare Inzetkast kan worden gemonteerd. Dit kastsysteem wordt gebruikt onder de lagere knieschotten van de zolder. De minimale hoogte is hierbij 50 cm.

De voordelen op een rij!

De ideale oplossing voor onpraktische ruimte in uw knieschotkasten
De Inzetkast past in vrijwel elke knieschotkast
De Inzetkast in uw knieschotkast wordt op maat gemaakt
Extra opbergruimte, zonder dat er leefruimte verloren gaat

Werkwijze bij een knieschotkast

Op de afgebeelde foto’s ziet u draaibare legkasten gemonteerd onder het dakbeschot, met daarachter – onder de dakschuinte – vaste hangkasten. De totale kastdiepte wordt hierdoor vergoot. Op deze wijze gebruikt u de ruimte ook onder het lagere dak optimaal, zonder daarvoor ruimte van uw kamer in te leveren. De Inzetkast voor uw knieschotkast wordt voor u op maat gemaakt, zodat deze perfect past in uw ruimte. Hierbij wordt wel een minimale hoogte gehanteerd van 50 cm. De kastenwanden kunnen worden afgewerkt met schuif- of draaideuren, in overleg met u en afhankelijk van de situatie. Het grote voordeel van de Inzetkast in een knieschotkast is dat u in de draaibare Inzetkasten uw spullen overzichtelijk kunt opbergen. Wanneer u de kasten opendraait, kunt u in de achterliggende ruimte onder uw dakbeschot de rest opslaan.

Zie hieronder een voorbeeld van een van onze knieschotkasten.

Back To Top