skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

Of u nou thuis een kantoor heeft, of ergens een kantoorpand ter beschikking heeft: het blijft altijd een uitdaging om het met alle paperassen en accessoires netjes en geordend te houden. Onze ordnerkast is de ideale oplossing om uw kantoor in een handomdraai een opgeruimd aangezicht te geven.

Ordnerkast

Waarom kiezen voor onze ordnerkast?

Zeker in kantoren is efficiënte ruimte benutting van groot belang. Vaak wil men echter geen concessies doen aan de uitstraling van de inrichting, aangezien een luxe uitstraling ook het succes van de onderneming weergeeft. Met het toepassen van de dubbele Inzetkast in onze ordnerkast kiest u zelf de voor u gepaste uitstraling: kamerhoog of kamerbreed, in de door u gewenste kleur, met of zonder draai- of schuifdeuren. Voor elk kantoor vinden wij een geschikte oplossing. En de keuze is enorm. In overleg is een keuze te maken uit 400 verschillende kleuren en varianten.

Onze ordnerkast brengt weer overzicht in uw kantoor!

De ideale oplossing voor als u in uw kantoor te weinig opbergruimte heeft
De draaibare dubbele ordnerkast past in vrijwel elk kantoor
De ordnerkasten worden op maat gemaakt
61% meer ordners opbergen per m² vloeroppervlakte

Werkwijze bij een ordnerkast

Stalen ordnerkasten zijn veelal 45 cm diep, terwijl u maar 30 cm diepte nodig heeft voor het plaatsen van ordners. Onze slimme ordnerkasten zijn 60 cm diep. Wij plaatsen twee ordnerkasten van 30 cm diep voor elkaar, waarbij u de voorste kast heel soepel kunt opendraaien. Door toepassing van dit dubbele systeem leveren wij een efficiëntieverbetering van 61%. Kortom, wij plaatsen in ons kastsysteem per vierkante meter vloeroppervlakte 61% meer ordners dan de standaard ordnerkasten.

De ordnerkasten worden om constructieve redenen nooit hoger gemaakt dan 200 cm. Indien u uw ordnerkast hoger wenst, plaatsen wij boven de draaibare kasten een groot opbergvak, die gebruikt kan worden voor voorraden drukwerk en dergelijke. Voor onze ordnerkasten zijn veel op maat gemaakte oplossingen mogelijk. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het offerte formulier in en u ontvangt van ons een persoonlijk voorstel op maat. Indien u meer wilt weten over onze kastsystemen, is het altijd mogelijk voor één van onze buitendienst specialisten om langs te komen voor een verfrissend gesprek. Deze zal uw blik op ruimte benutting zeker vergroten! Bel hiervoor met 076-5021879.

Zie hieronder een voorbeeld van een van de mogelijkheden.

Back To Top