skip to Main Content
Let op: houd rekening met aangepaste levertijden ivm de nieuwe RIVM maatregelen rondom het Corona virus.

Handigekasten.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de kastenbranche en focust zich daarbij op 1 uniek product: de Inzetkast. Ongekende garantie, hoogstaande kwaliteit en altijd passende oplossingen kenmerken onze producten.

Over ons

Wie zijn wij?

Handigekasten.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de kastenbranche en focust zich daarbij op 1 uniek product: de Inzetkast. Dit unieke product zorgt er al jaren voor dat huizen in Nederland meer opbergruimte krijgen, zonder dat er ingeleverd wordt op leefruimte. Onze specialisten rijden dagelijks het hele land door om klanten te voorzien van een Inzetkast. De Inzetkasten worden gratis geleverd en gemonteerd. Al onze klanten zijn daarbij meer dan tevreden over hun kasten.

Voor ons is elke klant er één en wij zoeken graag met u naar een geschikte oplossing op maat. Naast de Inzetkast, zijn er nog veel andere mogelijkheden bij Handigekasten.nl. Zo bieden wij innovatieve oplossingen voor uw volledige slaapkamer-, zolder- of kantoorinrichting. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan even contact op en dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is.

Hieronder ziet u foto’s van onze werkplaats, waar wij dagelijks hard aan het werk zijn met het maken van onze kasten.

Back To Top