Over ons

Al meer dan 35 jaar een begrip

Sinds 1985

Handigekasten.nl heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het maken van handige kasten. De focus ligt op onze unieke inzetkast, waarmee wij de eerste op de Nederlandse markt zijn en marktleider. Wij produceren de kasten in onze eigen fabriek. We garanderen ongekend vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en een kast die áltijd past.

Over Handigekasten

Handigekasten.nl richt zich al meer dan 35 jaar op het ontwikkelen van handige kasten. En dan met name ons paradepaardje: de inzetkast.
Onze inzetkast zorgt ervoor dat huishoudens in Nederland meer opbergruimte krijgen in hun trapkast. Deze kast in kast benut de loze ruimte in het deurkozijn of de deuropening, terwijl de oorspronkelijke kast daarachter ook nog gebruikt wordt.
Wij leveren en monteren de inzetkast gratis in de trapkast van onze klant. Alle positieve reacties van onze klanten zijn onze drijfveer om door te gaan met wat we doen.

Altijd een handige kast op maat

Iedere klant is uniek en krijgt onze onverdeelde aandacht. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor je kast in kast of trapkast. Er is altijd een oplossing op maat die bij jouw wensen en in jouw woning past.

0

Blije klanten

0

Geplaatste kasten

Speciaal voor jou: made in Holland

Wij maken iedere kast zelf in onze eigen fabriek. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen. We geven dan ook een ongekende garantie op je maatwerk kast in kast, inzetkast of andere handige kast.
Ben je benieuwd wat we voor jou en je woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Wij denken graag mee en samen komen we tot de ideale oplossing.

Meer uit je trapkast halen?

Profiteer van meer opbergruimte én orde in dezelfde trapkast.