skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

Heeft u te weinig ruimte in uw slaapkamerkast? Dan is een van onze slaapkamerkasten in combinatie met een Inzetkast voor u misschien wel de ideale oplossing. Met ons kastsysteem kunt u in dezelfde leefruimte uw opbergruimte verdubbelen!

Slaapkamerkast

Een opgeruimde slaapkamerkast, daar liggen wij niet wakker van!

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in ons huis. Wij bieden oplossingen die in alle huizen van Nederland kunnen worden toegepast. Opbergruimte op maat, precies zoals u dat hebben wilt. Wij bouwen en plaatsen volledige kastenwanden. Daarnaast zijn er nog verschillende andere mogelijkheden om de ruimte in uw slaapkamer optimaal te benutten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact op.

De voordelen van onze slaapkamerkast op een rij:

De ideale oplossing voor als u te weinig opbergruimte in uw slaapkamer heeft
Ons kastsysteem past in vrijwel elke slaapkamer
Uw slaapkamerkast wordt op maat gemaakt
Keuze uit meerdere opbergsystemen

Werkwijze bij een slaapkamerkast

Kiest u voor een slaapkamerkast bij Handigekasten.nl, dan wordt deze op maat gemaakt. Schuine daken, houten balken of geen ruimte voor een standaard bouwpakket? Wij garanderen een oplossing met 100% klanttevredenheid. Standaard slaapkamerkasten zijn veelal 50 of 60 cm diep. Deze diepte is nodig voor de hangkleding. Echter, voor het wegleggen van stapeltjes gevouwen kleding is het weer net te diep, waardoor deze achter elkaar komen te liggen. Dat is niet overzichtelijk, niet praktisch en al helemaal niet handig. Door het slim plaatsen van een Inzetkast houdt u optimaal overzicht en orde in uw kast. De Inzetkast kan zowel in een kast met een draaideur als een schuifdeur worden geplaatst.

Onze slaapkamerkasten worden voor u op maat gemaakt en zijn leverbaar in 400 combinaties, waarbij spiegels, motieven en kleuren aangepast kunnen worden. Standaard worden de kasten in het wit geleverd. Heeft u echter een andere voorkeur? Neem dan even contact op. Uw kast verder verfijnen met luxe accessoires en/of verlichting? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem.

Zie hieronder een voorbeeld van een van onze slaapkamerkasten in een hoek-opstelling.

Back To Top