skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

De ruimte onder de trap is voor veel mensen een loze ruimte in huis, terwijl dit nergens voor nodig is. De Inzetkast is daarvoor een ideale uitkomst. Door het plaatsen van een Inzetkast vergroten wij de beschikbare opbergruimte in uw trapkast in een handomdraai.

Trapkast

Waarom een Inzetkast in uw trapkast?

Veel mensen weten niet wat ze met hun trapkast aan moeten. Er is vaak veel ruimte in trapkasten, maar er wordt nauwelijks gebruik van gemaakt. Met de Inzetkast hebben wij voor u de ideale oplossing. Zo creëert u extra ruimte voor het opbergen van uw voorraad, zonder dat er leefruimte verloren gaat. Doordat de Inzetkast wordt geplaatst op een zogenaamde ‘kogeltaatslager’, draait de kast verbazingwekkend soepel en zweeft de kast los over uw vloer.

De Inzetkast in uw trapkast voor €290!

De ideale oplossing voor onpraktische ruimte in uw trapkast
De Inzetkast past in elke trapkast
De Inzetkast in uw trapkast wordt in de breedte op maat gemaakt
De Inzetkast wordt gratis geleverd en gemonteerd

Werkwijze bij een trapkast

Heeft u een trapkast en komt de trap bovenin schuin erg dicht bij uw kozijn? Dan wordt de Inzetkast ter plaatse op maat schuin afgezaagd. Loopt de trap dwars achter het kozijn? Dan wordt de Inzetkast in overleg van tevoren in onze fabriek verlaagd, zodat deze precies onder uw traptreden past. Staat er onder in uw trapkast een vloerverwarmingsverdeler met slangen die de vloer in gaan, dan wordt indien nodig de kast daar ter plaatste op aangepast.

Heeft u een warmtepomp in uw trapkast? Ook dat is geen probleem. Met een warmtepomp in uw trapkast kunnen wij gewoon een Inzetkast plaatsen. Deze komt tussen uw deur en de warmtepomp in te staan, waardoor uw trapkast toch weer als opbergkast te gebruiken is. Wel willen wij dan graag de afstand weten tussen uw pomp en de kastdeur. Dit kunt u invullen op het bestelformulier. De Inzetkast wordt geplaatst in uw deuropening of kozijn. Een ijzersterke constructie!

Zie hieronder voorbeelden van een Inzetkast in een trapkast. Links ziet u een voorbeeld van een Inzetkast, met daarachter een warmtepomp. Bij de overige twee foto’s, ziet u een voorbeeld van een Inzetkast, die boven is aangepast op de achterliggende trap.

Back To Top