skip to Main Content
Let op: Prijsverhoging! Per 1 Augustus kost de Inzetkast € 320,-

Veel zolders in Nederland zijn een zooitje. Dat komt vaak niet door het gebrek aan ruimte, maar door de praktische indeling ervan. Heeft u hier ook last van? Dan biedt een van onze zolderkasten in combinatie met één of meerdere Inzetkasten wellicht een uitkomst.

Zolderkast

Een opgeruimde zolder, dat wil toch iedereen?

Wij bieden ongekende mogelijkheden in het benutten van de ‘verloren’ zolderruimte. Door simpelweg een van onze zolderkasten in combinatie met een Inzetkast te plaatsen, schept u in één klap orde in de chaos. De kast wordt voor u op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met dat vervelend schuin-lopende dak. Door een slimme inrichting is er op zolder ineens wel plaats voor een thuis-kantoor, een extra slaapkamer, of gewoon een opgeruimd gevoel. Benut uw zolderruimte efficiënt en geniet van de nieuw verworven ruimte!

De voordelen van onze zolderkasten op een rij:

De ideale oplossing voor onpraktische zolderruimtes
De (dubbele) Inzetkasten kunnen tot 75 kilo worden belast
De zolderkast wordt op maat gemaakt
Kastsystemen worden eventueel aangepast aan de schuinte van uw dak

Werkwijze bij een zolderkast

De kast wordt altijd op maat gemaakt en is leverbaar in 400 verschillende kleuren & combinaties. De kast wordt standaard in wit geleverd, maar neem gerust contact met ons op om te informeren naar de verschillende opties. De Inzetkasten zijn voorzien van draaibare legkasten, voor optimale bereikbaarheid en overzicht in uw kast. Nog meer loze ruimtes op uw zolder waar u problemen mee heeft en een oplossing voor zoekt? Wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing. Elke klant is er één en met onze jaren lange ervaring zijn wij er van overtuigd dat we ook voor u de geschikte oplossing vinden.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van verschillende mogelijkheden.

Back To Top